" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010


Συνεχίζονται τα προβλήματα υγείας για το Θανάση Βέγγο, αφού την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου μεταφέρθηκε και πάλι στο νοσοκομείο (αυτή τη φορά στον Ερυθρό Σταυρό). Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα σε καταστολή μετά από επέμβαση αφαίρεσης αιματώματος. Οι γιατροί δεν κρύβουν την ανησυχία τους και σήμερα Δευτέρα ήταν προγραμματισμένο να γίνουν προσπάθειες «αφύπνισης» του 83χρονου ΘουΒου...

Ο Θανάσης Βέγγος είχε νοσηλευτεί πρόσφατα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας μετά από χειρουργική επέμβαση που είχε υποβληθεί. Στις 9 Νοεμβρίου είχε πάρει εξιτήριο και ενώ έδειχνε να αναρρώνει χωρίς προβλήματα, ο γιος του Χάρης και η σύζυγός του τον είδαν να πέφτει ξαφνικά μέσα στο σπίτι και τον μετέφεραν επειγόντως στον Ερυθρό Σταυρό. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει νέο εγκεφαλικό επεισόδιο, ωστόσο αυτή τη φορά είχε και αιμάτωμα στο κεφάλι από την πτώση.

Ο Θανάσης Βέγγος πρωτοεμφανίστηκε στον κινηματογράφο στην ταινία του Νίκου Κούνδουρου «Μαγική Πόλη» (1954) και από τότε μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε 126 ταινίες, σε 52 από τις οποίες ως πρωταγωνιστής και έχει σκηνοθετήσει (παίζοντας ταυτόχρονα) ακόμη επτά ταινίες. Παράλληλα έχει διαγράψει τη δική του πορεία στο θέατρο και την επιθεώρηση. Το 2009 είδαμε το Θανάση Βέγγο σε μια σειρά τηλεοπτικών ντοκιμαντέρ για τη Θεσσαλονίκη στην ΕΤ3 (Η Θεσσαλονίκη της Νοσταλγίας μας), αλλά και σε ένα χαρακτηριστικό ρόλο στην ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Ψυχή Βαθιά», με θέμα τον εμφύλιο πόλεμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου