" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Πτωτική αναμένεται η πορεία των βάσεων εισαγωγής



Πτωτική πορεία αναμένεται να ακολουθήσουν εφέτος οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ η κατάργηση της βάσης του 10 θα αυξήσει τον αριθμό των εισακτέων, σύμφωνα με άρθρο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.
Οι μικρότερες επιδόσεις στα Μαθηματικά και τη Φυσική Κατεύθυνσης και τα δύο μαθήματα αυξημένης βαρύτητας στα 2ο και 4ο Επιστημονικά Πεδία θα δώσουν τον τόνο στην πτώση των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ των δύο Πεδίων, γράφει η εφημερίδα.
Πτωτική αναμένεται να είναι η πορεία των βάσεων εισαγωγής και στα υψηλόβαθμα τμήματα του 1ου Επιστημονικού Πεδίου, στις τρεις Νομικές και στα περισσότερα Παιδαγωγικά Τμήματα.
Οι βάσεις στα Ιατρικά Τμήματα είναι πολύ πιθανόν να υποχωρήσουν λίγο, αλλά για την εισαγωγή στα περισσότερα από αυτά θα απαιτηθούν πάνω από 19.000 μόρια.
www.ant1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου