" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Εκατοντάδες τροχαία στη Γερμανία λόγω της πυκνής χιονόπτωσης


Τριακόσια τροχαία ατυχήματα καταγράφηκαν από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι το Σάββατο στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ενώ και η υπόλοιπη Γερμανία αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και των ισχυρών ανέμων.

Σε πολλούς αυτοκινητόδρομους σχηματίζονται μεγάλες ουρές και αρκετές πτήσεις αναβάλλονται ή ακυρώνονται λόγω του άσχημου καιρού.

Ένας θάνατος από το κρύο καταγράφηκε στη Βόρεια Ρηνανία Βεστφαλία στα βορειοδυτικά της χώρας και δύο ακόμα σημειώθηκαν στη Βαυαρία στο γερμανικό νότο.

Στην πόλη Ρόστοκ του βόρειου κρατιδίου της Μέκλενμπουργκ-Δυτικής Πομερανίας, οι δημόσιες συγκοινωνίες σταμάτησαν εντελώς από τα 30 εκατοστά χιονιού που έπεσε στη διάρκεια της νύχτας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου