" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Δεμένα πλοία λόγω ανέμων


Δεμένα είναι από τις 06.00 το πρωί τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια για την Κρήτη, από το λιμάνι του Πειραιά, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στα πελάγη.
Την ίδια ώρα, κλειστό παραμένει το Ρίο Αντίρριο και η πορθμειακή γραμμή Ηγουμενίτσας-Λευκίμμης.
Για σήμερα αναμένονται σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και χιόνια στα βόρεια ορεινά και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλό υψόμετρο.
Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να πνέουν τοπικά θυελλώδεις στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία καταγράφει πτώση μετά την εορταστική της άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου