" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΗΠΑ: Εκτός Facebook και MySpace 3.500 καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα στη Νέα Υόρκη


Στον αποκλεισμό 3.500 ατόμων τα οποία έχουν καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης προχώρησαν οι δημοφιλείς ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Myspace, όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Δικαιοσύνης της πολιτείας, 'ντριου Κουόμο.
Ο κ. Κουόμο δήλωσε ότι οι δύο ιστοσελίδες «εφάρμοσαν αποτελεσματικά τον νόμο "e-STOP", που υιοθετήθηκε πέρυσι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, προκειμένου να καταπολεμηθούν τα διαδικτυακά σεξουαλικά εγκλήματα». Και πρόσθεσε: «Έχει έρθει ο καιρός όλες οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπάρξουν άλλα θύματα».

www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου