" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

«Η Τέχνη για τη Ζωή - Art for Life»


Μια σημαντική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Η Τέχνη για τη Ζωή-Art for Life» φιλοξενεί στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης» ο Δήμος Αμαρουσίου και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.
Την έκθεση θα εγκαινιάσει την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:00, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, παρουσία του Πρέσβη της Ρωσίας κ. Vladimir Chkhikvishvili και του Πρέσβη της Ουκρανίας κ. Valeriy Tsybukh.
Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 23 Δεκεμβρίου και φιλοξενεί έργα σημαντικών Ουκρανών και Ρώσων καλλιτεχνών, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τα «Γεύματα Αγάπης» του Δήμου Αμαρουσίου και στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου