" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Δυτ. Μακεδονία: επιτυχημένη η ανακύκλωση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών


Ξεπέρασαν τους 200 τόνους οι παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που παραδόθηκαν για ανακύκλωση στη Δυτική Μακεδονία. Ο αριθμός ανακοινώθηκε με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την εφαρμογή του προγράμματος ανακύκλωσης από τη Διαχείριση Απορριμμάτων Δυτικής Μακεδονίας (ΔΙΑΔΥΜΑ).

Σε όλους τους σταθμούς μεταφόρτωσης απορριμμάτων της περιφέρειας (Κοζάνη, Πτολεμαϊδα, Φλώρινα, Καστοριά, Σέρβια, Σιάτιστα, Αμύνταιο, Δεσκάτη και Τσοτύλι) έχουν τοποθετηθεί ειδικά κοντέινερς από τη ΔΙΑΔΥΜΑ, όπου οι δήμοι, οι επιχειρήσεις αλλά και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά μπορεί να παραδώσει για ανακύκλωση παλιές συσκευές, όπως ψυγεία, πλυντήρια, τηλεοράσεις, αλλά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές.



Πηγή:www.pathfinder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου