" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Οι 4 πιο «δυνατές» τάσεις για την Άνοιξη του 2014. Ενημερωθείτε για να είστε ένα βήμα μπροστά από τη μόδα !

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, μας αποκάλυψε τα trendsτης Άνοιξης του 2014, που θα απογειώσουν το στυλ μας.




3D florals
Τα λουλούδια είναι αναμφισβήτητα δυνατή τάση. Στο Μιλάνο ωστόσο την παράσταση έκλεψαν τα τρισδιάστατα φλόραλ στοιχεία σε ρομαντίκ φορέματα, σακάκια, φούστες, αλλά και σε πιο casual κομμάτια.





Άσπρο μαύρο
Ο κλασικός συνδυασμός αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον, μέσα από πρωτότυπα γεωμετρικά prints και αφηρημένα μοτίβα.





Ροκ
Οι εμφανίσεις των ροκ σταρ ενέπνευσαν τους μεγαλύτερους οίκους, να δημιουργήσουν σύνολα με σέξυ διαφάνειες, δερμάτινες λεπτομέρειες, κρόσσια και αλυσίδες.






Sexy sporty
Το αθλητικό στυλ θα είναι μια από τις hot τάσεις της ερχόμενης άνοιξης. Αυτό είχε φανεί ήδη κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη. Στα ντεφιλέ του Μιλάνου ωστόσο παρουσιάστηκε σε μια πιο σέξυ εκδοχή.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου