" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες έχει προκαλέσει το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη Βρετανία.


Τεράστια προβλήματα στις συγκοινωνίες έχει προκαλέσει το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τα τελευταία 24ωρα τη Βρετανία.

Χιλιάδες ταξιδιώτες των Χριστουγέννων είδαν τις πτήσεις τους να ακυρώνονται στα μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα και την Κυριακή.

Όπως μεταδίδει το BBC, από το Χίθροου αναμένεται να πραγματοποιηθούν ορισμένες αναχωρήσεις (καμία άφιξη) μετά τις 8 το πρωί, ενώ το Γκάτγουικ παραμένει κλειστό.

Χιλιάδες ταξιδιώτες πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο, ενώ η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί πριν τη Δευτέρα.





Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Αγγλία, την Ουαλία και τη Β.Ιρλανδία. Μάλιστα, στη Βόρειο Ιρλανδία η χιονόπτωση έσπασε ρεκόρ 25ετίας, ωστόσο, το αεροδρόμιο του Μπέλφαστ άνοιξε και πάλι την Κυριακή.

Το κέντρο του Λονδίνου θυμίζει θέρετρο των Αλπεων, οι λίμνες στα μεγάλα πάρκα έχουν παγώσει, ενώ ακόμα και στα πλέον τουριστικά σημεία, όπως το Πικαντίλι, η κίνηση των αυτοκινήτων ήταν τις πρωινές ώρες αδύνατη.

Κύμα κακοκαιρίας με χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες σαρώνει και άλλες χώρες της Ευρώπης, όπως τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου