" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ


ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/11/2010
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΑ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου