" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Το τελευταίο αντίο για τα θύματα της τραγωδίας στην Marfin




Λουλούδια, κεράκια και μηνύματα στην είσοδο του μοιραίου κτιρίου της Marfin στην οδό Σταδίου εκφράζουν τη θλίψη, αλλά και την οργή για τον τραγικό θάνατο των τριών εργαζομένων.

Εκατοντάδες πολίτες πέρασαν χθες, Πέμπτη, από το σημείο της τραγωδίας για να τιμήσουν τη μνήμη των θυμάτων, αφήνοντας λίγα λουλούδια.

«Καλό ταξίδι και συγγνώμη» είναι το κεντρικό μήνυμα και δεκάδων χιλιάδων χρηστών του Facebook, που έγιναν μέλη σε γκρουπ στη μνήμη των τριών θυμάτων.

Στο Αίγιο, τόπο καταγωγής της Παρασκευής Ζούλια, η είδηση του θανάτου της 32χρονης πάγωσε την τοπική κοινωνία. Το απόγευμα της Πέμπτης, στην κεντρική πλατεία του Αιγίου πραγματοποιήθηκε καθιστική διαμαρτυρία.

Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο για την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και την Παρασκευή Ζούλια. Αύριο, Σάββατο, κηδεύεται ο Επαμεινώνδας Τσακάλης.



Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου