" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

NEA BMW X1







Η ΒΜW έδωσε στην σημοσιότητα μερικές όχι και τόσο αποκαλυπτικές φωτογραφίες του νέου μικρού SUV, που έρχετε να συμπληρώσει την γκάμα της σειράς "Χ".



Σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει 3 βενζινοκινητήρες και 2 ντίζελ. Πιστεύουμε οτι θα είναι τετρακίνητα και θα ακολουθούν την πεπατημένη των δυνατοτήτων της σειράς "Χ".



Αναμένετε η επίσημη πρώτη στο σαλόνι της Φρανκφούρτης και η εμπορική διάθεση από το τέλος του έτους.



Οι φανατικοί της φίρμας και της σειράς "Χ" θα έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν το αντικείμενο του πόθου τους σε πιο λογική τιμή, χωρίς καμία παραχώρηση στην ποιότητα και τις επιδόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου