" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Ρεκόρ χιονοπτώσεων στις ανατολικές ακτες των ΗΠΑ


Σαρώνει η κακοκαιρία τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ σημειώνοντας ρεκόρ χιονοπτώσεων απο το 2003. Το προηγούμενο ρεκορ χιονόστρωσης στην Ουάσινγκτον ήταν τα 60εκ. ένω από εχτές αποτελεί παρελθόν μιας κα ξεπεράστηκε τουλάχιστον κατα 10-20εκ. κατά τόπους μέσα στην πόλη ενώ για τα περίχωρα ξεπερνά το μέτρο και πολλά προάστεια είναι χωρίς ρεύμα.
Οι αρχές δίνουν οδηγίες στους πολίτες να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις τους και μόνο για λόγο ανάγκης. 3 νεκροί είναι ο απολογισμός έως τώρα ενώ δεν υπάρχει επικοινωνία με απομακρυσμένες περιοχές και οι φόβοι για άυξηση των θυμάτων σε αστέγους μεγαλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου