" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Ενστάσεις και από την Κομισιόν στην υλοποίηση της συμφωνίας με την Cosco



Από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή φαίνεται να έρχεται το επόμενο εμπόδιο στην υλοποίηση της συμφωνίας ΟΛΠ-Cosco, αφού η Επιτροπή εκτιμά ότι ορισμένοι από τους όρους της συμφωνίας αντίκεινται στο κοινοτικό δίκαιο.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα του Σαββάτου, οι Ευρωπαίοι εταίροι σε επιστολή τους με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2009 αναφέρονται σε περίπου 25 σημεία-παρατηρήσεις, προειδοποιώντας μεταξύ άλλων ότι οι φοροαπαλλαγές που ισχύουν για την Cosco συνιστούν εμμέσως κρατική ενίσχυση.

Το υπουργείο Οικονομίας ζήτησε και πήρε παράταση από την EE προκειμένου να απαντήσει, ώστε να έχει χρόνο να καταλήξει σε μία πρώτη συμφωνία με τους Κινέζους.

Σε περίπτωση που η ΕΕ δεν καλυφθεί από την επιστολή αιτιολόγησης της ελληνικής πλευράς, το όλο ζήτημα θα παραπεμφθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Υπενθυμίζεται ότι υψηλότατα πρόστιμα έχει κληθεί να πληρώσει η χώρα μας και για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και για την Ολυμπιακή.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου