" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Θεσσαλονίκη: 2η Γυμνή Ποδηλατοδρομία


Φορώντας μόνο τα απαραίτητα περίπου 300 ποδηλάτες συμμετείχαν σήμερα στη 2η Γυμνή Ποδηλατοδρομία, η οποία διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη εναντίον της χρήσης του αυτοκινήτου.
Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, από την Μοναστηρίου και διέσχισε τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Στην κεφαλή της πορείας βρίσκονταν άτομα με αναπηρικά αμαξίδια και ακολουθούσαν νεαροί με ρόλερς και σκέιτ και δεκάδες ποδηλάτες, με πολύχρωμες περούκες και ζωγραφισμένα σώματα, οι οποίοι φορούσαν τα εσώρουχα τους ή έκρυβαν τα επίμαχα σημεία μόνο με ένα φύλο συκής.
«Άσεμνο δεν είναι το κορμί, άσεμνοι είναι οι ρύποι των ΙΧ», υποστήριξαν οι διαμαρτυρόμενοι ποδηλάτες, οι οποίοι ζητούν να δημιουργηθούν ποδηλατόδρομοι στη Θεσσαλονίκη.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου