" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος από την κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα


Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και ένας ακόμη αγνοείται λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα.

Νεκρός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ένας 45χρονος, του οποίου το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από χείμαρρο στα Γρεβενά.

Επίσης, συνεπιβάτης ΙΧ αυτοκινήτου, 42 χρόνων, αγνοείται από το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του δήμου Αριδαίας του νομού Πέλλας.

Γύρω στις 4 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο, που οδηγούσε η 35χρονη σύζυγός του, στο οποίο επέβαινε και η 17χρονη κόρη τους, εκινείτο στη δημοτική οδό, που συνδέει τα τοπικά διαμερίσματα Τσάκων και Πολυκάρπης του δήμου Αριδαίας.

Στην προσπάθεια της οδηγού να διασχίσει τον ποταμό Μπέλιτσα, το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από ορμητικά νερά. Μητέρα και κόρη κατόρθωσαν να βγουν στην όχθη του ποταμού. Ο πατέρας, ωστόσο, αγνοείται ως αυτή την ώρα.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των τοπικών αστυνομικών αρχών, με τη συνδρομή των κατοίκων της περιοχής, διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.

Προβλήματα από την ισχυρή βροχόπτωση σημειώθηκαν και στο Ηράκλειο, όπου η πυροσβεστική δέχθηκε 30 κλήσεις και χρειάστηκε να απεγκλωβίσει έναν οδηγό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου