" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

«2η Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης»



Η «2η Μεγάλη Γιορτή της Ανακύκλωσης» πραγματοποιείται στην πλατεία Συντάγματος και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 14 Νοεμβρίου.
Χορηγός επικοινωνίας του Ολοκληρωμένου Συστήματος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης είναι ο Όμιλος ΑΝΤ1 και στόχος της προσπάθειας είναι να γίνει η ανακύκλωση συνήθεια για τα παιδιά.
Αλουμίνιο, πλαστικό, γυαλί, χαρτί και μπαταρίες είναι τα υλικά που ανακυκλώνονται και οι μαθητές των σχολείων, που θα συμμετάσχουν σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό, μπορούν να κερδίσουν από ταξίδια στη Γαλλία μέχρι ποδήλατα.
Happenings και ειδικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται καθ'Α όλη τη διάρκεια των δύο εβδομάδων, ενώ το Σάββατο 14 Νοεμβρίου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι Onirama θα κρατήσουν μουσική συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους ανακυκλωτές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην «1η Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωση του Δήμου Αθηναίων» συμμετείχαν 185.426 μαθητές, οι οποίοι ανακύκλωσαν 748.269 συσκευασίες, ενώ παραβρέθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

Πηγή: www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου