" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Νέος γύρος κινητοποιήσεων στα ΜΜΜ


Επιμένουν στις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στο χορό μπαίνουν από αυτήν την εβδομάδα και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.
Το πρωί της Δευτέρας, οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες έκαναν μηχανοκίνητη πορεία από την πλατεία Κοτζιά προς το υπουργείο Μεταφορών.
Την Τετάρτη τα λεωφορεία θα κάνουν στάση εργασίας από τις 05.00 έως τις 08.00 το πρωί κι από τις 22.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ κινητοποιήσεις έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και για τις 3, 5 και 10 Ιανουαρίου.
Μετ εμποδίων θα πραγματοποιηθούν οι πτήσεις από και προς μικρά περιφερειακά αεροδρόμια στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, αν οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας επιμείνουν στις κινητοποιήσεις αυτής της εβδομάδας. Η 48ωρη απεργία τους κηρύχθηκε παράνομη και καταχρηστική και σήμερα θα συνεδριάσουν εκ νέου, καθώς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση υπήρξε διαφωνία για την κινητοποίηση, με τον πρόεδρο της ΟΣΥΠΑ να παραιτείται.
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων της Πολιτικής Αεροπορίας αντιδρά για τη μετάταξη 480 μηχανικών και πιλότων από την πρώην Ολυμπιακή, στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

www.pathfinder.gr