" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Κύμα κακοκαιρίας πλήττει τη Βρετανία


Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν επικρατούν στη Βρετανία, όπου τα πρώτα χιόνια έπεσαν φέτος νωρίς και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις αναμένεται επιδείνωση του καιρού.
Χιόνι περίπου 10 εκατοστών κάλυψε τη βόρεια Σκωτία και τη βορειοανατολική Αγγλία στη διάρκεια της νύχτας. Πρόκειται για την πιο πρώιμη σφοδρή χιονόπτωση των τελευταίων 17 ετών.
Χιονοπτώσεις αναφέρθηκαν και στη Βόρεια Ιρλανδία και την Ουαλία. Το κύμα κακοκαιρίας προβλέπεται ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα με θερμοκρασίες που θα πέσουν μέχρι και στους μείον 5 βαθμούς, πολύ χαμηλότερες από άλλες χρονιές στη διάρκεια του Νοεμβρίου.
Τα βόρεια και ανατολικά τμήματα της χώρας θα πληγούν περισσότερο. Ήδη περισσότερα από 60 σχολεία στη βορειοανατολική Σκωτία είτε έκλεισαν ή ματαίωσαν τη μεταφορά μαθητών εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία κάλεσε τους οδηγούς να προσέχουν, καθώς σε πολλούς δρόμους, κυρίως στη Σκωτία, υπάρχει πάγος στο οδόστρωμα

www.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου