" ********* Kακοκαιρία αναμένουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στις περισσσότερες περιοχές τις χώρας. Θα θυμίζει περισσότερο Νοέμβριο μήνα με χειμωνιάτικο σκηνικό.****Δύο νέοι σταθμοί του προαστιακού σιδηρόδρομου, στις περιοχές Λυκότρυπα (Κάτω Αχαρνές) και Πύργος Βασιλίσσης, τέθηκαν από σήμερα, Πέμπτη, σε λειτουργία.****Iσορροπία τρόμου στην Ουκρανία, αναπτύσουν στρατιωτικές δυνάμεις οι Ρώσσοι στα πρότυπα δράσης ανάλογα με αυτά στην Γεωργία**** Σέντρα στα γήπεδα της Super League με φόντο το ντέρμπυ των αιωνίων.

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Οι Puressence για πρώτη φορά στην Πάτρα!


Το αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι Puressence, ένεκα της κυκλοφορίας του Sharpen Up The Knives, της συλλογής με τα καλύτερα τραγούδια τους, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τη πρώτη περιοδεία τους στην Ελλάδα και να παίξουν και σε πόλεις εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης!

Στο πλαίσιο της περιοδείας αυτής θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Πάτρα, στη Πολιτεία, στις 3 Δεκεμβρίου 2009!

Τη βραδιά θα ανοίξουν δύο εξαιρετικά σχήματα, οι Rosebleed και οι An Orange End!

Οι Puressence προέρχονται από τη πιο πετυχημένη τους περιοδεία στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια κ από μια sold out συναυλία στο Apollo του Manchester που σήμανε τη λήξη της περιοδείας αυτής. To set αποτελείται από όλες τις επιτυχίες τους, στο ραδιόφωνο, στα Βρετανικά και Ελληνικά charts και ...στις καρδιές μας αλλά και τα νέα τους τραγούδια! Μη χάσετε αυτή τη μοναδική συναυλία!

Πάτρα - Πολιτεία, Ακτή Δυμαίων 84
Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου
Πόρτες: 21.00
Guests: An Orange End, Rosebleed
Προπώληση: Discover, Musical, Sticky Fingers, Ελευθερουδάκης & Πολιτεία (Ακτή Δυμαίων 84)
Τιμή: 20 ευρώ
Αν υπάρξουν διαθέσιμα εισιτήρια θα διατίθενται πριν τη συναυλία για 25 ευρώ

www.e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου